Ho Ho Fucking Ho

Santa Clause doesn't exist--your parents Lie to you and have Sex
siftbotsays...

Double-Promoting this video and sending it back into the queue for one more try; last queued Saturday, December 10th, 2011 11:42pm PST - doublepromote requested by Barseps.

CrushBugsays...

Sorry for hijacking this sift, but it is a perfect example of the technical problem I am having with Firefox and VideoSift right now. I cannot play the main video. Clicking on the embed does nothing at all, whereas I was able to play the video posted in comment by Barseps. For the second video, I actually saw the control bar at the bottom of the video, but I don't get the control bar for the main video. IE on the sift works fine, I can watch YouTube videos on the YouTube site just fine, and I can watch non-YouTube videos on the Sift just fine.

Does anyone have any ideas? I have tried reinstalling all kids of software, but nothing has fixed it.

Boise_Libsays...

>> ^CrushBug:

Sorry for hijacking this sift, but it is a perfect example of the technical problem I am having with Firefox and VideoSift right now. I cannot play the main video. Clicking on the embed does nothing at all, whereas I was able to play the video posted in comment by Barseps. For the second video, I actually saw the control bar at the bottom of the video, but I don't get the control bar for the main video. IE on the sift works fine, I can watch YouTube videos on the YouTube site just fine, and I can watch non-YouTube videos on the Sift just fine.
Does anyone have any ideas? I have tried reinstalling all kids of software, but nothing has fixed it.


That's interesting. I run Firefox 8.0 on Windows XP and I have no problem.

I'm not real up on software, but it sounds to me as if you have some kind of malware (or similar) problem.
[Edit: I shouldn't put forth an opinion about a problem I don't understand. Software--Uhh?]
What protection software do you use? I use AVG, Spybot, Malwarebytes, and CCleaner.

(Don't worry about posting this here--we all want Videosift to work well)

CrushBugsays...

>> ^marinara:

i had a similar problem to this
firefox tech support had me make a new firefox profile, switch to it, and all was fine


Thanks, I will give that a shot. One very interesting thing that I just encountered. When I had Flash disabled, the main video showed up just fine, but the video in the comments was all greyed out and said it was because the plugin was disabled. Why would the main video show up semi-normal if Flash was disabled?

edit: I just noticed that the main YouTube video is an iframe and the comments video is not. I wonder why that is misfiring for me.

Send this Article to a Friend



Separate multiple emails with a comma (,); limit 5 recipients






Your email has been sent successfully!

Manage this Video in Your Playlists




notify when someone comments
X

This website uses cookies.

This website uses cookies to improve user experience. By using this website you consent to all cookies in accordance with our Privacy Policy.

I agree
  
Learn More